MENU
Your Cart

AJ3400/12

AJ3400/12
AJ3400/12
AJ3400/12
AJ3400/12
AJ3400/12
  • Voorraad:
  • Merk: Philips
  • Model: AJ3400/12
  • EAN: 8712581669348
€ 24,74
Excl. BTW: € 20,45

Het geluid en het gebruiksgemak van deze Philips klokradio is ongekend. FM digitaal afstemmen zorgt voor een kristalhelder radiogeluid en op het grote scherm ziet u in een oogwenk hoe laat het is. De geïntegreerde back-upbatterij zorgt ervoor dat u ook na een stroomstoring op tijd wordt gewekt. 

Digitale FM-tuning van voorkeurzenders

Digitale FM-radio biedt u extra mogelijkheden voor uw muziekcollectie op uw Philips-audiosysteem. U hoeft alleen maar af te stemmen op de zender die u wilt instellen als voorkeurzender en de voorkeurknop ingedrukt te houden om de frequentie op te slaan. U kunt voorkeurzenders opslaan om snel naar uw favoriete radiozender gaan, zonder dat u steeds weer handmatig moet afstemmen op deze frequentie.

Word wakker met uw favoriete radiodeuntje of de zoemer

Wakker worden met het geluid van uw favoriete radiozender of een zoemer. U hoeft alleen maar het alarm in te stellen op uw Philips-klokradio om gewekt te worden met de laatst beluisterde radiozender. Ook kunt u kiezen voor een zoemeralarm. Als het wektijdstip wordt bereikt, schakelt uw Philips-klokradio automatisch de radiozender in of wordt het zoemeralarm geactiveerd.

Tweevoudig alarm om u en uw partner op verschillende tijden te wekken

Het Philips-audiosysteem wordt geleverd met twee alarmtijden. Stel één wektijd in voor uzelf en de andere voor uw partner.

Alarmherhaling met snoozetijd

Dankzij de functie voor alarmherhaling (snooze) van de Philips klokradio hoeft u nooit meer bang te zijn dat u zich verslaapt. Als u nog even wilt dommelen wanneer de wekker gaat, drukt u gewoon één keer op de knop Alarm herhalen en draait u zich nog eens om. Negen minuten later gaat de wekker opnieuw. U kunt de knop Alarm herhalen zo vaak gebruiken als u maar wilt. De wekker blijft om de negen minuten gaan tot u deze echt uitschakelt.

Sleeptimer zodat u gemakkelijk in slaap valt op uw favoriete muziek

Sleeptimer biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang u naar uw favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat u gaat slapen. U kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een radiozender waarnaar u wilt luisteren voordat u in slaap valt. De Philips-radio speelt de muziek gedurende de ingestelde tijd af. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer valt u in slaap met uw favoriete radio-DJ op de achtergrond, zonder dat u schaapjes hoeft te tellen of u zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Aansluitingen
3,5 mm aansluiting Nee
AUX-ingang Nee
USB-aansluiting Nee
Afspeelmogelijkheden
Radio-ontvangst FM
Algemeen
Elektrisch Ja
Audio
Aantal voorkeuzezenders 10
Uitgangsvermogen (totaal) 0,4 W
Connectiviteit
Bluetooth Nee
NFC Nee
Functies
Alarmtype Radio, Zoemer
iPod/iPhone dock Nee
Meervoudig alarm Ja
Snooze Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Sleeptimer Ja
Scherm
Display Ja
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 2
Batterij meegeleverd Ja
Batterijtechnologie Alkaline
Batterijtype AAA
Type stroomvoorziening Netstroom

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: AJ340012 Philips Wekkerradio