MENU
Your Cart

AF-S DX NIKKOR 35mm F/1.8 G

AF-S DX NIKKOR 35mm F/1.8 G
AF-S DX NIKKOR 35mm F/1.8 G
AF-S DX NIKKOR 35mm F/1.8 G
AF-S DX NIKKOR 35mm F/1.8 G
AF-S DX NIKKOR 35mm F/1.8 G
  • Voorraad:
  • Merk: Nikon
  • Model: JAA132DA
  • EAN: 0018208021833
€ 179,00
Excl. BTW: € 147,93

Levendige opnamen op straat of tijdens reizen. Flatteuze portretten. De veelzijdige mogelijkheden van de AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G maken hem onmisbaar voor elke fotograaf die het DX-formaat gebruikt, ongeacht het vaardigheidsniveau.

Niet te breed. Niet te lang

De AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G biedt een beeldhoek die vergelijkbaar is met die van een 50mm-objectief op een full-frame camera. Het kadreren van foto's en video's voelt natuurlijk aan, omdat u beelden opneemt met een perspectief dat vergelijkbaar is met wat u met het blote oog ziet wanneer u recht vooruit kijkt. U hoeft niet te dichtbij te komen of te ver naar achteren te staan om uw onderwerp samen met een deel van de omgeving vast te leggen.

Schitterend bij weinig licht

De AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G presteert uitstekend wanneer u met het beschikbare licht fotografeert. Blijf fotograferen wanneer het schemer wordt of leg fantastische portretten vast in schaars verlichte omgevingen. Het grote maximale diafragma zorgt ook voor een helderder zoekerbeeld voor composities die nauwkeuriger zijn.

Mooie achtergrondonscherpte

Het geheim van het creëren van een prachtige achtergrondonscherpte (bokeh) is met grote diafragma's fotograferen en een kleine scherptediepte creëren. Met zijn grote maximale diafragma van f/1.8 zorgt de AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G voor totale controle over de scherptediepte. Of u nu foto's maakt of video's opneemt, scherpe onderwerpen op de voorgrond kunnen worden gemaakt om af te steken tegen prachtige, zachte, onscherpe achtergronden.

Nauwkeurige scherpstelling

Nikon's exclusieve Silent Wave Motor biedt een snelle autofocus die direct handmatig kan worden bijgesteld. Met de schakelaar voor de scherpstelstand M/A kunt u tijdens het fotograferen van autofocus naar handmatige scherpstelling overschakelen door eenvoudigweg aan de scherpstelring te draaien.

Verbluffende beeldkwaliteit

De AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G levert altijd schitterende opnamen. Een asferisch lenselement staat garant voor uitstekende helderheid en contrast over het gehele beeld, zelfs als u met grote diafragma's fotografeert.

Algemeen
Type lens Standaard
Camera
Maximum diafragmaopening f/1.8
Fysieke kenmerken
Diameter 70 mm
Filtermaat 52 mm
Gewicht 200 g
Kleur Zwart
Lengte 52.5 mm
Lens
Brandpuntsafstand 35 mm
Lensvatting Nikon F, Nikon DX
Zoomlens of primelens Prime

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren