MENU
Your Cart

AZ3831/12

AZ3831/12
AZ3831/12
AZ3831/12
AZ3831/12
AZ3831/12
  • Voorraad: Op voorraad
  • Merk: Philips
  • Model: AZ3831/12
  • EAN: 8712581592509
€ 109,99
Excl. BTW: € 90,90
op = op

Wilt u de digitale muziek uit uw draagbare muziekspeler bevrijden en een krachtig geluid meegeven? Nu kan dat, dankzij de Philips CD-soundmachine speelt u direct af van USB!

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kunt u maximaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

Directe weergave van MP3/WMA-muziek vanaf USB

Met de directe weergave vanaf USB sluit u uw USB-apparaat gewoon aan op de USB-poort van uw Philips-apparaat om uw digitale muziek rechtstreeks vanaf het Philips-apparaat af te spelen.

MP3 Link voor het afspelen van draagbare muziek

Met MP3 Link-connectiviteit kunt u MP3-bestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. MP3 Link is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

CD shuffle/herhalen voor een persoonlijke muziekervaring

Dankzij de functie "shuffle/herhalen" hoeft u de muziek die u afspeelt niet altijd in dezelfde volgorde te beluisteren. Nadat u uw favoriete nummers in de speler hebt geladen, hoeft u alleen maar een van de modi "shuffle" of "herhalen" te kiezen om uw nummers in een andere volgorde af te spelen. Geniet van een unieke muziekervaring telkens wanneer u uw speler aansluit.

 

Aansluitingen
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Lijningang Ja
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Apple docking Nee
Radio-ontvangst FM
Algemeen
Type radio Draagbare radio
Audio
Aantal voorkeuzezenders 40
Uitgangsvermogen (totaal) 5 W
Bediening
Afstandsbediening Ja
Functies
Geïntegreerde klok Nee
Wekfunctie Nee
Multimedia
Afspelen van media CD
Scherm
Display Ja
Stroom
Type stroomvoorziening Batterij

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren