MENU
Your Cart

AC1214/10

AC1214/10
AC1214/10
AC1214/10
AC1214/10
AC1214/10
AC1214/10
AC1214/10
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Philips
  • Model: AC1214/10
  • EAN: 8710103856405
€ 299,00
Excl. BTW: € 247,11

Met professionele detectieprestaties controleert en zuivert de Philips Air Purifier Series 1000i automatisch de lucht. Ideaal voor slaapkamers, met rustige nacht sense auto-modus.

Neemt 99,97% op van de deeltjes die door het filter stromen

Ontworpen met een meertraps actief filtratiesysteem dat tot 99,97% van de deeltjes van slechts 0,3 micron die door het filter stromen opneemt (de grootte van de meest voorkomende rondzwevende allergenen, deeltjes, bacteriën en virussen).

3 automatische modi: algemeen, allergeen en nachtmodus

Deze luchtzuiveraar van Philips heeft 3 automatische zuiveringsinstellingen: een algemene modus, een extra gevoelige allergeenmodus en een nachtmodus die automatisch de lampen dimt en ventilatorsnelheid verlaagt wanneer de kamer donker is. U kunt de gewenste modus instellen voor het personaliseren en optimaliseren van uw zuivering.

4 handmatige instellingen, waaronder turbosnelheid

Naast de 3 automatische modi, heeft de luchtzuiveraar ook 4 handmatige modi. Kies een van de vier verschillende snelheden: van de extra stille 'snelheid 1' tot de extra krachtige 'turbosnelheid'. Kies een modus die ideaal is voor de gewenste zuivering.

Meet en zuivert de lucht automatisch

Vergeleken met een professionele sensor kan Philips AeraSense-technologie zeer effectief de kleinste verandering in de luchtkwaliteit binnen waarnemen. Het apparaat controleert continu de lucht en past automatisch de ventilatorsnelheid als er veranderingen in de deeltjes in de lucht optreden.

Advies over allergenenbeheer

Op basis van kwaliteitsniveaus van de binnen- en buitenlucht geeft de app u advies ter ondersteuning van uw plan voor allergenenbeheer.

Ideaal voor kleine tot middelgrote kamers

De Philips-luchtzuiveraar is ontworpen voor kleine tot middelgrote kamers, zoals een slaapkamer. Het apparaat wordt aanbevolen voor ruimtes tot 63 vierkante meter.

Vermindert allergenen, gassen, luchtjes

De Philips-luchtzuiveraar uit de 1000-serie, die is uitgerust met geavanceerde sensoren en zuiveringstechnologie, is aantoonbaar in staat allergenen, geuren, en VOS te reduceren. Het voorfilter en een True HEPA-filter verwijderen deeltjes. Het actieve koolstoffilter vermindert gassen en luchtjes.

Luchtkwaliteitsfeedback in beeld

AeraSense toont in realtime de IAI-index op een numerieke weergave en een gekleurde ring op het dashboard van de luchtzuiveraar. De numerieke weergave is een index van de luchtkwaliteit binnenshuis. De kleurenring geeft extra visuele informatie, variërend van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).

Bedien de luchtzuiveraar overal

Bedien uw luchtzuiveraar vanaf elke plek met de verbonden app. Schakel de luchtzuiveraar in, wijzig de ventilatorsnelheid of controleer de levensduur van uw filter met de Air Matters-app.

Controleer de luchtkwaliteit binnen en buiten

Gebruik de app om uw luchtkwaliteit binnen en buiten te controleren. De luchtzuiveraar geeft voortdurend gegevens over de luchtkwaliteit binnenshuis door aan de app, die vervolgens gecombineerd worden met informatie over vervuiling buitenshuis en pollen, om u een compleet beeld van uw luchtkwaliteit te geven.

Algemeen
Aantal snelheden 4
Geluidsniveau (Maximum) 62 dB(A)
Ionische technologie Nee
Maximaal oppervlak 63 m²
Bediening
Afstandsbediening Nee
Koppeling met app Nee
Nachtmodus Ja
Filtering
HEPA-filter Ja
Functies
Bevochtigingsfunctie Nee
Ventileerfunctie Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 32,5 cm
Diepte 21 cm
Gewicht 5210 g
Hoogte 54,3 cm
Kleur Wit
Luchtstroom 265 m³/h
Materiaal Kunststof
Type kunststof Acrylonitril-butadieen-styreen (ABS)
Gebruiksgemak
Met scherm Ja
Snoerlengte 1,8 m
Transportwieltjes Ja
Oplossing
Allergie pollen/dieren Ja
Allergie Stof Ja
Programma's
Automatisch programma Ja
Veiligheid
Automatische uitschakeling Nee
Kinderbeveiliging Ja

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren