MENU
Your Cart

AEA2700/12

AEA2700/12
AEA2700/12
AEA2700/12
AEA2700/12
AEA2700/12
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Philips
  • Model: AEA2700/12
  • EAN: 8712581708269
€ 49,99
Excl. BTW: € 41,31

Met de Philips Bluetooth-adapter met Multipair maakt u van uw HiFi/PC-luidsprekersysteem een draadloos geluidssysteem. Sluit de adapter aan om muziek draadloos te streamen vanaf maximaal drie smartphones, tablets en Bluetooth-apparaten.

Wissel direct van muziek tussen drie apparaten met Multipair

Koppel maximaal 3 smart-apparaten voor het streamen van muziek van elk willekeurig apparaat, zonder dat u steeds moet loskoppelen en opnieuw koppelen. Als u een nummer wilt afspelen op een ander apparaat, hoeft u het alleen maar te selecteren en op de afspeelknop te drukken. Het nummer stopt op het eerste apparaat en het nieuwe nummer begint, perfect voor het delen van muziek met vrienden, voor feestjes of gewoon voor het afspelen van verschillende nummers die zijn opgeslagen op verschillende apparaten. Vrienden en familie kunnen zelfs tegelijkertijd koppelen, zodat u snel elkaars muziek kunt luisteren.

Stream muziekapps van uw smartphone of tablet naar HiFi

Iedere muziekliefhebber heeft zijn favoriete muziekservice of onlineradioapps op zijn mobiele apparaten. Nu kunt u deze rechtstreeks op uw HiFi-systeem afspelen.

Bluetooth (aptX® en AAC) voor muziek streamen in HiFi-kwaliteit

De geavanceerde technologie tilt geluid dat wordt gestreamd via Bluetooth® naar een hoger niveau. Standaard maakt Bluetooth®-audio gebruik van de SBC-codec, die is ontworpen voor eenvoudige audiotransmissie. Dit tot teleurstelling en ontevredenheid van veel luisteraars. De HiFi-adapter is echter uitgerust met de draadloze Bluetooth®-technologie (aptX® en AAC) voor HiFi-kwaliteit voor een rijk, krachtig en kraakhelder geluid. De luidspreker is compatibel met de nieuwste Android™-smartphones, -tablets en andere apparaten en levert de audiokwaliteit die u tegenwoordig mag verwachten. Draadloze muziek klonk nog nooit zo goed.

Kan op bijna ieder HiFi-systeem of iedere PC met luidsprekers worden aangesloten

U kunt de Bluetooth® HiFi-adapter op bijna ieder HiFi-systeem of iedere PC met luidsprekers aansluiten met behulp van een standaard analoge RCA- of 3,5 mm aansluiting.

Koppelen met Bluetooth met één druk op de knop via NFC

Koppel Bluetooth®-apparaten gemakkelijk met één druk op de knop dankzij NFC-technologie (Near Field Communications). Tik op een NFC-smartphone of -tablet op het NFC-gebied van een luidspreker om de luidspreker in te schakelen, het koppelen via Bluetooth® te starten en te beginnen met het streamen van muziek.

Fysieke kenmerken
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren