Menu
Your Cart

Purif Air PU3030F0

 Purif Air PU3030F0
Purif Air PU3030F0
  • Beschikbaarheid: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk Rowenta
  • Model PU3030F0
  • EAN: 3121047230322
€ 199,99
Excl. BTW: € 165,28

Purif Air PU3030F0

Gemakkelijk ademen met Pure Air. De luchtreiniger van Rowenta filtert 99,99% van de allergenen en fijnstof*, voor zuivere lucht in slechts 6 minuten dankzij het krachtig filtersysteem met een Allergy+ filter. Met geïntegreerde vervuilingssensor en indicatorlampjes voor de luchtkwaliteit, past zich automatisch aan aan de lucht in uw huis voor een maximale filtering, zowel overdag als 's nachts.

Tot 99.99 % van de allergenen en het fijnstof gefilterd

Drie uiterst efficiënte filterniveaus voor gegarandeerd schonere lucht: Pre-filter (haar en stof); Actieve koolstoffilter (rook, geurtjes en VOS); Allergy+ filter (fijnstof, pollen, dierlijke allergenen, stofmijt, schimmel, bacteriën en virussen)

Snelle resultaten

Geniet van zuivere lucht in slechts 6 minuten, dankzij een hoge Clean Air Delivery Rate (CADR) van 290 m3/u. 

Slim systeem

Intelligente detectie van het vervuilingsniveau in uw ruimte dankzij de fijnstofsensoren met indicatorlampjes voor de luchtkwaliteit.

Auto dag/nachtmodus

Automatische aanpassing van de snelheid op basis van de luchtkwaliteit, van niveau 1 tot 5 in dagmodus, en niveau 1 of 2 voor een stille en ongestoorde nachtrust met sfeerverlichting.

Handige opties

Erg handig dankzij een timer met automatische uitschakeling en uitgestelde start tot 8 uren, plus een indicatorlampje voor het vervangen van de filter zodat u steeds kan genieten van zuivere lucht.

Algemeen
Aantal snelheden 4
Bediening
Nachtmodus Ja
Functies
Indicatie 'Filter vervangen' Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Wit
Gebruiksgemak
Timerfunctie Ja

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren