MENU
Your Cart

A6400B body + SEL 16-50 Black

A6400B body + SEL 16-50 Black
A6400B body + SEL 16-50 Black
  • Voorraad:
  • Merk: Sony
  • Model: ILCE6400LB.CEC
  • EAN: 4548736092426
€ 1.149,00
Excl. BTW: € 949,59

Meer nauwkeurige automatische scherpstelling bij weinig licht

Ook in donkere omgevingen is nu zeer nauwkeurige autofocus mogelijk dankzij verbeteringen in het AF-algoritme. Bij dit model is de onderste limiet van het helderheidsbereik voor AF-detectie teruggebracht tot EV-2 in de AF-S-modus.

AF in vergrootglas voor scherpstelling voor meer nauwkeurige scherpstelling

Wanneer u extra nauwkeurig scherp wilt stellen, bijvoorbeeld wanneer u macro-opnamen maakt, kunt u het algemene gebied waarop u wilt scherpstellen uit vergroot weergeven en dan het exacte scherpstelpunt precies afstellen in de zoeker of op het lcd-scherm.

Eenvoudigere handmatige scherpstelling met verbeterde peaking-functie

De peaking-functie van de camera geeft met kleur het gedeelte van het beeld aan waarop het sterkst is scherpgesteld bij gebruik van handmatige scherpstelling. Aan de bestaande peaking-kleuren van de display (rood, geel en wit) is nu ook blauw toegevoegd om de zichtbaarheid van de piekgebieden voor scherpstelling te verbeteren wanneer u heel nauwkeurig scherpstelt, bijvoorbeeld bij macro- of portretopnamen.

Realtime tracking houdt gevolgde onderwerpen scherp

Als u een snel bewegend onderwerp volgt, gebruikt de verbeterde automatische bewegingstracker voor onderwerpen van de camera een nieuw ontwikkeld algo ritme voor onderwerpherkenning dat aan de hand van kleur, patroon (helderheid), afstand tot het onderwerp (diepte) en gezichts-/ooginformatie uw onderwerp herkent en scherpgesteld houdt.

Verbeterde realtime oog-autofocus ondersteunt portretopnamen

Realtime oog-autofocus detecteert de ogen van uw onderwerpen en stelt hierop automatisch scherp wanneer u de sluiterknop half indrukt. U kunt kiezen voor de instelling linkeroog, rechteroog of automatisch en wanneer AF-C is ingesteld wordt een stabiele scherpstelling behouden, zelfs wanneer een deel van het gezicht verborgen is, bij tegenlicht of wanneer het onderwerp naar beneden kijkt.

Connectiviteit
Bluetooth Ja
NFC Ja
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Stofbestendig Ja
Lens
Brandpuntsafstand 16-50 mm
Maximaal diafragma f/3,5 - 5,6
Opslag
Type geheugenkaart Memory stick
Scherm
Aanraakscherm Ja
Kantelbaar scherm Ja
Sensoren
Effectief aantal megapixels 24,2 megapixels
ISO-gevoeligheid 100-102400
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Batterijtechnologie Lithium-ion
Zoeker
Type zoeker Elektronisch

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren