MENU
Your Cart

BTB8000/12

BTB8000/12
BTB8000/12
BTB8000/12
BTB8000/12
BTB8000/12
BTB8000/12
BTB8000/12
  • Voorraad: Op voorraad
  • Merk: Philips
  • Model: BTB8000/12
  • EAN: 06959033848117
€ 349,99
Excl. BTW: € 289,25

Dit Philips-microsysteem biedt geweldig geluid uit elke bron. HiFi-dome-tweeters zorgen voor gedetailleerd en natuurlijk geluid. Met de ingebouwde VU-meters houdt u het ingangssignaalniveau van uw muziek in de gaten als een professional.

Compatibel met DAB en FM voor een complete radio-ervaring

DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.

Ingebouwde VU-meter (volume-eenheid) geeft ingangssignaalniveau aan

De ingebouwde VU-meter (volume-eenheid) geeft in elke bronmodus het signaalniveau van uw muziek aan. Zo kunt u controleren of het ingangssignaal te hoog of te laag is. Voor modellen die externe bronnen zoals audio-in of Bluetooth ondersteunen, kunt u het uitvoervolume van uw apparaten (indien beschikbaar) aanpassen om het juiste muziekniveau in te stellen voor een optimale geluidskwaliteit van de bron.

Stand-bymodus van Bluetooth staat altijd aan om eenvoudig opnieuw te verbinden

Nadat u uw smart-apparaat eenmaal hebt aangesloten, kan uw Philips-muzieksysteem uit stand-bymodus worden gehaald met de Bluetooth-functie van uw smart-apparaat. Dit activeert ook de Bluetooth-bron, zodat u op elk moment snel en eenvoudig muziek kunt streamen.

Uw smart-apparaat snel en efficiënt opladen via USB

De USB-poort is niet alleen voor het afspelen van muziek. Dankzij het intelligente USB energieregelingssysteem kan het apparaat opladen met een snelheid van 2 A, wanneer het muzieksysteem in stand-bymodus staat.

Audio-ingang voor muziekweergave vanaf draagbare mediaspelers

Met de audio-in-connectiviteit kunt u muziekbestanden direct vanaf draagbare mediaspelers afspelen. Zo kunt u genieten van uw favoriete muziek in de superieure geluidskwaliteit die het audiosysteem levert. De audio-ingang is bovendien zeer handig omdat u uw draagbare MP3-speler alleen maar op het audiosysteem hoeft aan te sluiten.

Aansluitingen
AUX-ingang Ja
HDMI-poort Nee
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Afspelen van MP3 Ja
Cassettedeck Nee
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst FM, DAB, DAB+
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Type keten Micro
Audio
Aantal voorkeuzezenders 40
Uitgangsvermogen (totaal) 150 W
Connectiviteit
Bluetooth Ja
DLNA Nee
Wi-Fi Nee
Functies
Alarmfunctie Ja
Opnemen via USB Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 230 mm
Diepte 240 mm
Gewicht 8,7 kg
Hoogte 145 mm
Kleur Zilver, Zwart
Multimedia
Afspelen van media CD

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: BTB800012 Philips Hifiketen