MENU
Your Cart

BTM2660/12

BTM2660/12
BTM2660/12
BTM2660/12
BTM2660/12
BTM2660/12
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Philips
  • Model: BTM2660/12
  • EAN: 6951613992197
€ 169,99
Excl. BTW: € 140,49

Koppel twee Bluetooth-apparaten tegelijk of gebruik USB Direct, stel het geluid naar wens in met Digital Sound Control. Sluit elk muziekapparaat aan via de audio-ingang en breng uw muziek tot leven. Allemaal met één slank, compact ontwerp dat u aan de wand kunt monteren.

MP3-CD's en CD-R/RW's afspelen

MP3 staat voor 'MPEG 1 Audio layer-7,6 cm (3")'. MP3 is een revolutionaire compressietechnologie waarmee grote digitale muziekbestanden tot 10 keer kleiner kunnen worden gemaakt, zonder dat dit de geluidskwaliteit drastisch vermindert. MP3 is de audiocompressienorm voor internet geworden waarmee snel en eenvoudig audiobestanden worden uitgewisseld.

Directe weergave vanaf USB voor het afspelen van uw MP3-muziek

Dankzij het ingebouwde USB Direct kunnen alle bestanden worden overgebracht en geniet u eenvoudig van nog meer digitale muziek.

Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid

Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.

Digital Sound Control voor optimale muziekstijlinstellingen

Digital Sound Control biedt de keuze uit de geluidsinstellingen Balans, Neutraal, Krachtig, Warm en Helder. U kiest gewoon het optimale frequentiebereik voor uw muziek. De grafische equalizer past de balans altijd aan en hanteert de optimale frequenties voor de muziekstijl die u hebt ingesteld. Met Digital Sound Control geniet u optimaal van uw muziek, door gewoon de geluidsbalans aan te passen aan de muziek die u op dat moment afspeelt.

Muziek streamen via Bluetooth met meerdere gekoppelde apparaten

Draadloze geluidsoverdracht via Bluetooth® is steeds normaler in de wereld van geluidssystemen, maar de meeste met Bluetooth® compatibele systemen kunnen slechts met één apparaat tegelijk worden gekoppeld. Met de optie voor het koppelen van meerdere apparaten kunt u maximaal drie apparaten koppelen en direct tussen deze apparaten schakelen.

Aansluitingen
AUX-ingang Ja
HDMI-poort Nee
Hoofdtelefoonaansluiting Ja
Netwerkaansluiting Nee
USB-aansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Afspelen van MP3 Ja
Cassettedeck Nee
Geschikt voor multiroom Nee
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst FM, Internetradio
Streaming muziekdiensten Ja
Algemeen
Type keten Micro
Audio
Aantal voorkeuzezenders 20
Uitgangsvermogen (totaal) 20 W
Bediening
Koppeling met app Nee
Connectiviteit
Bluetooth Ja
Wi-Fi Nee
Functies
Opnemen via USB Nee
Fysieke kenmerken
Breedte 433 mm
Diepte 67 mm
Gewicht 2,4 kg
Hoogte 226 mm
Kleur Zwart
Multimedia
Afspelen van media CD

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: BTM266012 Philips Hifiketen