MENU
Your Cart

CDX-G1202U

CDX-G1202U
CDX-G1202U
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Sony
  • Model: CDXG1202U.EUR
  • EAN: 4548736029576
€ 90,00
Excl. BTW: € 74,38

Geniet onderweg van krachtig geluid. EXTRA BASS versterkt de beats in uw nummers, en de versterking van 4 x 55 W zorgt voor het volume dat u nodig hebt. Stream eenvoudig muziek via uw telefoon en stem het geluid af op uw smaak met de 10-bands grafische equalizer.

Groene uitvoering.

XTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk de EXTRA BASS™-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en u kunt genieten van het dynamische geluid.

Vorm uw eigen geluid met een 10-bands equalizer 

Stem het geluid af op uw persoonlijke voorkeur met de 10-bands grafische equalizer. Stel de schuifregelaar in om een uniek geluidslandschap te creëren of kies uit 10 vooraf ingestelde opties. De nieuwe karaokemodus verlaagt de stemfrequenties, zodat u lekker kunt meezingen in uw auto.

Digitale filters optimaliseren het geluid voor uw speakers

Speakers geven het beste geluid wanneer de juiste frequenties worden afgespeeld. De High Pass-filter stuurt hoge en middelhoge frequenties naar uw speakers met volledig bereik. De Low Pass-filter stuurt uitsluitend basfrequenties naar uw subwoofer. 

Sluit uw handheldapparaat aan via USB 

Sluit uw mp3-speler aan via de USB-poort aan de voorkant en speel nummers uit uw mobiele muziekbibliotheek af.

De geïntegreerde cd-speler biedt nog meer afspeelmogelijkheden

Kies een cd uit uw persoonlijke collectie en speel deze af.

Met AOA 2.0 speelt u muziek via uw smartphoneapps af

De USB-aansluiting is compatibel met Android Open Accessory 2.0. Dat houdt in dat u alle muziek kunt afspelen die compatibel is met uw Android-smartphone en -apps. Sluit de telefoon aan op de USB-poort aan de voorkant en gebruik het scherm van uw telefoon om door afspeellijsten te bladeren.

Het verticaal uitgelijnde lcd-scherm is altijd gemakkelijk te lezen

Met een grotere beeldhoek en 5 keer zoveel contrast als bij conventionele schermen is het verticaal uitgelijnde scherm altijd gemakkelijk te lezen.

Te combineren met speakers van Sony voor nog beter geluid

Wilt u uw systeem uitbreiden? De FB-speakers met volledig bereik van Sony zijn hier ideaal voor. Ze vullen het EXTRA BASS-circuit in de CDX-G1200U perfect aan voor een rijk en krachtig geluid.

Luister naar hoogwaardige FLAC-bestanden

FLAC is een bestandsindeling waarbij het geluidssignaal wordt gecomprimeerd zonder dat de geluidskwaliteit achteruitgaat, wat wel gebeurt bij mp3. Sluit de telefoon aan op de USB-poort aan de voorkant en geniet van de geweldige geluidskwaliteit van FLAC-bestanden.

Verlichting gesynchroniseerd met het geluid maakt elke reis leuker

Zie hoe de muziek tot leven komt met de dynamische verlichting die met het nummer meebeweegt.

De bediening via het stuur kan worden geconfigureerd 

Gebruikt u liever de bediening op het stuur in plaats van de knoppen op de ontvanger? De speaker kan eenvoudig in compatibele voertuigen worden geïnstalleerd, omdat de bediening via het stuur kan worden geconfigureerd.

Versterking van 4 x 55 W voor helder, krachtig geluid

De geïntegreerde versterker biedt 55 watt x 4 (bij max. 4 ohm) / 20 watt x 4 (RMS bij 4 ohm), en geeft u het volume dat u nodig hebt.

Afspeelmogelijkheden
Afspelen van MP3 Ja
Radio-ontvangst FM
Audio
Uitgangsvermogen (totaal) 4 x 55 W
Connectiviteit
Bluetooth Nee
Multimedia
Afspelen van media CD

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren