MENU
Your Cart

CI720BK

CI720BK
CI720BK
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: NAD
  • Model: 510700
  • EAN: 5703120223308
€ 999,00
Excl. BTW: € 825,62

Stereo netwerk zone versterker.

De CI 720 Power Zone is de streaming-stereoversterker met BluOS-systeem. Hij levert 2 x 60 watt en de geavanceerde hybride digitale-versterkertechnologie stuurt zonder probleem een paar echt goede hifi-(inbouw)luidsprekers aan. Hij ondersteunt 24-bit-geluid, wat benadrukt dat het een streamingoplossing voor echte audiofielen is.

Het Custom Install ontwerp van de CI 720 Power Zone maakt hem praktisch plaats baar in een 19' rack (RM720 voor max. 6x CI720 optioneel beschikbaar). Alles is aan te sturen met een smartphone/tablet/PC/MAC . inmiddels zijn ook drivers beschikbaar voor o.a. Control4, RTI en vele andere domotica besturingssystemen. 

Met de BluOS controller-app heb je een totaaloverzicht van al je muziek, met albumhoezen en alle functies die je maar nodig hebt. Je krijgt ook toegang tot Tidal, Spotify Connect, Deezer en andere streamingservices*. En je kunt alle muziekformaten die er bestaan – inclusief 24-bit – afspelen met een schitterende kwaliteit.

De muziek op de smartphone of tablet kun je draadloos afspelen via Wi-Fi en hij heeft natuurlijk ook internetradio.

Eindeloze combinatiemogelijkheden

Als je de CI 720 Power Zone aansluit op een paar goede hifi-(inbouw)luidsprekers, krijg je een volledige en zelfstandige streaminginstallatie. Als je wilt, kun je het systeem razendsnel uitbreiden met andere Bluesound en NAD-componenten, zodat je in meerdere kamers naar muziek kunt luisteren – met in iedere kamer dezelfde of juist andere nummers.

Je kunt er een externe geluidsbron (bijv. een TV) op aansluiten. Dankzij de geïntegreerde IR-ontvanger met leerfunctie kun je de TV aansluiten met optimale digitale kwaliteit, terwijl je heel eenvoudig het volume regelt met de bestaande afstandsbediening van de TV. Dan klinkt je TV ineens heel veel beter. De CI 720 heeft ook een subwooferuitgang met elektronisch scheidingsfilter, zodat je alle frequenties kunt horen, zonder dat hiervoor een enorme installatie nodig is.

Aansluitingen
Aantal optische ingangen 1 x
Aantal USB-poorten 1 x
Netwerkaansluiting Ja
Afspeelmogelijkheden
Geschikt voor multiroom Ja
Hi-res audio Nee
Radio-ontvangst Internetradio
Algemeen
Aantal audiokanalen 2
Type versterker Multiroom
Uitgangsvermogen per kanaal 60 W
Connectiviteit
Bluetooth Nee
NFC Nee
Wi-Fi Ja
Fysieke kenmerken
Afmetingen 7 x 12 x 37 cm
Breedte 12 cm
Diepte 37 cm
Gewicht 1,6 kg
Hoogte 7 cm
Kleur Zwart

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: CI720BK NAD Versterker