MENU
Your Cart

BIO 3T333 DELM

BIO 3T333 DELM
BIO 3T333 DELM
BIO 3T333 DELM
BIO 3T333 DELM
A+++
BIO 3T333 DELM
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Bauknecht
  • Model: BIO 3T333 DELM
  • EAN: 4011577850963
€ 999,00
Excl. BTW: € 825,62

Integreerbare vaatwasser: vaatwasser van standaard formaat met een capaciteit voor een groot aantal couverts. Kleur inox. Innovatieve technologie die een extra stille werking garandeert. Optie startuitstel zodat u het afwasprogramma dag en nacht op elk gewenst tijdstip kunt laten starten. PowerClean Pro, een technologie die een perfect schone vaat garandeert zonder voorspoelen, weken of schrobben, zelfs bij aangebrand voedsel. Uniek PowerDry 3D-systeem dat stoom uit de vaatwasser onttrekt en afvoert. Dit zorgt voor een vlekkeloos schone, droge vaat (ook plastic voorwerpen) en voorkomt verspreiding van stoom in uw keuken. Multizone optie die u toelaat te selecteren hoeveel rekken er worden gebruikt, voor een schone vaat zonder te hoeven wachten tot uw apparaat helemaal gevuld is. Afwasprogramma voor alleen het bovenste of onderste rek, voor een schone vaat zonder te hoeven wachten tot uw apparaat helemaal gevuld is.

PowerClean Pro

Een technologie die een perfect schone vaat garandeert zonder voorspoelen, weken of schrobben, zelfs bij aangebrand voedsel. De PowerClean Pro-zone biedt 30% extra ruimte voor potten en pannen voor een flexibelere, maar stabielere verdeling van de belading. Grote beladingsflexibiliteit wordt altijd gegarandeerd voor het afwassen van vaat of gemengde beladingen van pannen van verschillende groottes, waardoor u elke keer de voor u juiste combinatie kunt maken.

Moduleerbare derde besteklade

De speciale besteklade bovenin de vaatwasser bespaart ruimte en is flexibel in te richten, ook handig voor langer bestek. Door het ergonomisch gevormde handvat kan de lade gemakkelijk bediend worden, ook als hij gevuld is.

PowerDry droogsysteem

Een exclusieve oplossing waarmee u glanzende, streeploze glazen krijgt zonder deze te hoeven nadrogen. Het gesloten circuit van het PowerDry-systeem onttrekt stoom en zet het om in water dat wordt afgevoerd, zodat de vaatwasserruimte niet vochtig is als u de deur opent. Met deze technologie bereikt u in één uur een perfect afwas- en droogresultaat en kunt u uw servies vanuit de vaatwasser meteen op tafel zetten. Er zijn ook geen stoomringen of watervlekken zichtbaar op plastic voorwerpen

Algemeen
Aantal bestekken 14
Type vaatwasser Volledig integreerbaar
Bediening
Koppeling met app Nee
Energieverbruik
Energieklasse A+++
Geluidsniveau 43 dB(A)
Jaarlijks elektrisch verbruik 237 kWh
Jaarlijks waterverbruik 238 Liter
Warmwateraansluiting Ja
Waterverbruik per cyclus 9,5 Liter
Fysieke kenmerken
Breedte 59.8 cm
Diepte 55.5 cm
Hoogte 82 cm
Nisbreedte (minimaal) 59,5 cm
Nisdiepte (minimaal) 57 cm
Nishoogte (maximaal) 82 cm
Gebruiksgemak
Aanduiding resttijd Nee
Bovenkorf in de hoogte verstelbaar Ja
Eindsignaal programma Nee
Uitgestelde start Ja
Programma's
Aantal afwasprogramma's 11
Uitrusting
Bestekschikking Besteklade

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren