MENU
Your Cart

CG90IX9

CG90IX9
CG90IX9
CG90IX9
CG90IX9
CG90IX9
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Smeg
  • Model: CG90IX9
  • EAN: 8017709217365
€ 1.999,00
Excl. BTW: € 1.652,07

Eco

Afhankelijk van het model : (weerstand grill + onderste weerstand) of (grill + onderste weerstand + circulair element). Deze functie is een combinatie van de verschillende elementen en is vooral aangewezen voor het bereiden van kleine grillades en dit met het laagste energieverbruik.

Bovenwarmte + onderwarmte

De warmte die tegelijkertijd van boven en van beneden komt maakt deze functie geschikt voor het bereiden van elk soort voedsel. Het traditionele koken, ook statisch koken of koken met warmtestraling genoemd, is geschikt om één enkel gerecht per keer te koken. Ideaal voor: elk soort gebraden voedsel, brood, gevulde taarten en vooral geschikt om vette vleessoorten, zoals gans en eend, klaar te maken.

Grillweerstand

Gebruik van het bovenste element levert uitstekende grillresultaten en vooral in combinatie met het braadspit (afhankelijk van het model). Ideaal voor het grillen van grotere stukken vlees zoals een roastbeaf of lamsbout.

Turbine + grill

De lucht die door de ventilator wordt geproduceerd verzacht het effect van de zware hittegolf die door de grill wordt veroorzaakt zodat het grillen optimaal modelijk wordt voor dikke stukken vlees.

Turbine + bovenste weerstand + onderste weerstand

De werking van de ventilator in combinatie met de traditionele kookmethode verzekert een gelijkmatig kookproces, ook voor ingewikkelde recepten. Ideaal voor koekjes en taarten die tegelijkertijd op verschillende niveaus kunnen gebakken worden.

Accessoires
Braadspit Ja
Algemeen
Fornuistype Elektrisch
Inhoud ovenruimte 115 Liter
Type kookplaat Inductie
Verwarmingswijze Multifunctie Warme lucht
Fysieke kenmerken
Breedte 90 cm
Diepte 60 cm
Hoogte 90 cm
Kleur Grijs
Materiaal Roestvrij staal (RVS)
Ovenverlichting Ja
Kookplaatkenmerken
Kookplaat grill Nee
Wokhouder Nee
Ovenkenmerken
Aantal ovens 1

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: CG90IX9 Classici Smeg Fornuis