MENU
Your Cart

AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G

AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G
  • Voorraad:
  • Merk: Nikon
  • Model: JAA827DA
  • EAN: 0018208200603
€ 189,00
Excl. BTW: € 156,20

Een licht DX-formaat zoomobjectief dat u elke dag met u mee wilt nemen.

Met een handig zoombereik van groothoek tot normaal en een compacte constructie is dit een uitstekend objectief om overal mee naartoe te nemen. Zorg dat u het objectief bij u hebt, zodat u altijd gereed bent om in allerlei alledaagse situaties opnamen te maken. Het objectief stelt snel scherp en is ideaal voor het maken van video-opnamen, zodat u met gemak allerlei onderwerpen vastlegt, van spontane portretten tot sportieve gezinsuitjes en HD-films vol actie.

Door het gestroomlijnde ontwerp is het objectief compact en kan het comfortabel elke dag worden meegenomen. Wanneer het objectief niet in gebruik is, kunt u de cilinder zelfs intrekken om het objectief nog handzamer te maken.

COMPACT EN LICHT OBJECTIEF MET 3,1X ZOOM VOOR ALLEDAAGSE FOTOGRAFIE

Dekt de populaire brandpuntsafstanden van 18-55 mm (kleinbeeldequivalent: 27-82,5 mm) met een maximaal diafragma van f/3.5–5.6. Dit objectief is perfect voor het maken van allerlei soorten foto's, van portretten tot landschapsfoto's. Het is ook ideaal voor het opnemen van HD-films.

VLOEIENDE, SNELLE AUTOFOCUS: NIKON'S STAPPENMOTOR

Nikon's nieuwe stappenmotor zorgt voor een snelle scherpstelling en is ideaal voor het opnemen van films. Dankzij de nieuwe motor werkt dit objectief stiller en is het nog sneller dan zijn voorganger. Wanneer u inzoomt om een foto te maken, worden onderwerpen direct en met absolute precisie scherp in beeld gebracht. En wanneer u video-opnamen maakt, zorgt de motor ervoor dat het scherpstelpunt praktisch zonder enig geluid vloeiend van het ene naar het andere onderwerp kan worden verschoven.

KWALITEITSBEELDEN VAN NIKON

Dit DX-formaat NIKKOR-objectief is speciaal ontworpen om het grote aantal pixels en de geavanceerde beeldsensor van uw Nikon D-SLR optimaal te benutten. Twee asferische lenselementen beperken sferische aberratie en andere vormen van vertekening tot een minimum, voor foto's en films met een hoge resolutie, levendige kleuren, een opvallend contrast en scherpe details.

VEREENVOUDIGDE BEDIENING

Met behulp van het cameramenu* kunt u schakelen tussen autofocus en handmatige scherpstelling. Omdat de objectiefcilinder zelf geen schakelaars bevat, loopt u niet de kans dat u per ongeluk instellingen wijzigt wanneer u een opname wilt maken.

HET HANDZAME OBJECTIEF VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Dit zeer compacte en lichte objectief is ideaal om mee rond te lopen. Het objectief weegt slechts 195 gram en u kunt het intrekken tot slechts 62,5 mm wanneer u het niet gebruikt. Daardoor kunt u het makkelijk overal mee naartoe nemen.

* Werkt alleen met de compatibele camera's: D5500/D5300/D3300 en latere modellen. Bij sommige compatibele camera's kan een firmware-update vereist zijn.

Algemeen
Type lens Standaard
Camera
Maximum diafragmaopening f/3.5 - 5.6
Fysieke kenmerken
Diameter 64.5 mm
Filtermaat 55 mm
Gewicht 195 g
Kleur Zwart
Lengte 62.5 mm
Lens
Brandpuntsafstand 18 - 55 mm
Zoomlens of primelens Zoom

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren