MENU
Your Cart

AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G VR

AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G VR
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G VR
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G VR
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G VR
AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5–5.6G VR
  • Voorraad:
  • Merk: Nikon
  • Model: JAA826DA
  • EAN: 0018208200597
€ 249,00
Excl. BTW: € 205,79

Een compact, licht DX-formaat zoomobjectief voor fantastische alledaagse fotografie

Met een zoombereik van groothoek tot normaal en een compacte constructie is dit een uitstekend objectief om overal mee naartoe te nemen. U bent altijd gereed om allerlei verschillende onderwerpen direct vast te leggen, van stadsgezichten en landschappen tot sportieve gezinsuitjes en HD-films vol actie. En wat uw onderwerp ook is, met Nikon's vibratiereductie blijven beelden zelfs bij weinig licht scherp. Door het gestroomlijnde ontwerp is het objectief compact en kan het comfortabel elke dag worden meegenomen.

COMPACT EN LICHT OBJECTIEF MET 3,1X ZOOM VOOR ALLEDAAGSE FOTOGRAFIE

Dekt de populaire brandpuntsafstanden van 18-55 mm (kleinbeeldequivalent: 27-82,5 mm) met een maximaal diafragma van f/3.5–5.6. Dit objectief is perfect voor het maken van allerlei soorten foto's, van portretten tot landschapsfoto's. Het is ook ideaal voor het opnemen van HD-films.

VLOEIENDE, SNELLE AUTOFOCUS: NIKON'S STAPPENMOTOR

Nikon's nieuwe stappenmotor zorgt voor een snelle scherpstelling en is ideaal voor het opnemen van films. Dankzij de nieuwe motor werkt dit objectief stiller en is het nog sneller dan zijn voorganger. Wanneer u inzoomt om een foto te maken, worden onderwerpen direct en met absolute precisie scherp in beeld gebracht. En wanneer u video-opnamen maakt, zorgt de motor ervoor dat het scherpstelpunt praktisch zonder enig geluid vloeiend van het ene naar het andere onderwerp kan worden verschoven.

KWALITEITSBEELDEN VAN NIKON

Dit DX-formaat objectief is speciaal ontworpen om het grote aantal pixels en de geavanceerde beeldsensor van uw Nikon D-SLR optimaal te benutten. Twee asferische lenselementen beperken sferische aberratie en andere vormen van vertekening tot een minimum, zodat u kunt genieten van foto's en films met een hoge resolutie, levendige kleuren, een opvallend contrast en scherpe detail.

VIBRATIEREDUCTIE (VR)

Met Nikon's indrukwekkende vibratiereductie blijven beelden zelfs bij weinig licht scherp. VR is ontworpen om meer stabiliteit te bieden wanneer u uit de hand fotografeert, zodat u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vier stops langer zijn. Dit betekent dat u telkens scherpe beelden vastlegt, of u nu portretten of groepsfoto's maakt of een schitterend landschap fotografeert. U kunt VR in- en uitschakelen via het cameramenu.*

VEREENVOUDIGDE BEDIENING

Met behulp van het cameramenu* kunt u schakelen tussen autofocus en handmatige scherpstelling en VR in- en uitschakelen. Omdat de objectiefcilinder zelf geen schakelaars bevat, loopt u niet de kans dat u per ongeluk instellingen wijzigt wanneer u een opname wilt maken.

HET HANDZAME OBJECTIEF VOOR DAGELIJKS GEBRUIK

Dit zeer compacte en lichte objectief is ideaal om mee rond te lopen. Het objectief weegt slechts 205 gram en u kunt het intrekken tot slechts 62,5 mm wanneer u het niet gebruikt. Daardoor kunt u het makkelijk overal mee naartoe nemen.

* Werkt alleen met de compatibele camera's: D5500/D5300/D3300 en latere modellen. Bij sommige compatibele camera's kan een firmware-update vereist zijn.

Algemeen
Type lens Standaard
Camera
Maximum diafragmaopening f/3.5 - 5.6
Fysieke kenmerken
Diameter 64.5 mm
Filtermaat 55 mm
Gewicht 205 g
Kleur Zwart
Lengte 62.5 mm
Lens
Brandpuntsafstand 18 - 55 mm
Zoomlens of primelens Zoom

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren