MENU
Your Cart

A7R II body 4K camera

A7R II body 4K camera
A7R II body 4K camera
  • Voorraad:
  • Merk: Sony
  • Model: ILCE7RM2B.CEC
  • EAN: 4548736017719
€ 2.089,00
Excl. BTW: € 1.726,45

Maak kennis met de full-frame α7R II in zakformaat; de “R” die staat voor de revolutie in resolutie, met hogere gevoeligheid, responssnelheid en verfijning.

De volgende dimensie definiëren

Met een magnifieke nieuwe beeldsensor

Opnamen maken met ongekende kwaliteit. Met de eerste 35mm-full-frame back-illuminated CMOS-beeldsensor met 42,4 megapixels ter wereld, stuwt de Sony α7R II beeldresolutie, gevoeligheid (tot ISO 102400) en snelle respons naar nieuwe hoogten. De brede dekking van het AF-gebied met brandpuntsvlakfasedetectie van het hybride autofocussysteem zorgt voor scherpstelling van het onderwerp in het volledige frame, terwijl de beeldstabilisatie over 5 assen onscherpte tegengaat die vaak voorkomt bij opnamen uit de hand. De hoge resolutie wordt verder verbeterd door filmopnamen in 4K waarbij elke pixel wordt weergegeven, zonder samenvoeging. Met zo veel inzichten in zo'n compacte vorm is het duidelijk dat er meer is dan het blote oog kan waarnemen.

Eerste full-frame sensor met achtergrondverlichting

Hogere resolutie, gevoeligheid en uitleessnelheid

Als 's werelds eerste 35mm-full-frame beeldsensor met achtergrondverlichting bevordert deze CMOS-sensor met 42,4 megapixels een efficiënte lichtverzameling, zorgt voor uitbreiding van de circuitschaal en voert, met behulp van een koperen bedradingslaag voor snelle overdracht, gegevens zo'n 3,5 maal sneller uit, met minimale ruis waardoor elke foto haarfijne details bevat.

Helderder en levendiger

Geavanceerde functies voor een nog hogere resolutie

Geweldige resultaten worden ondersteund met een reeks innovatieve functies. Met 42,4 megapixels laat de nieuwe beeldsensor in de α7R II u de wereld verkennen in ongekend scherp detail, terwijl de camera geen optisch low pass-filter heeft dat de hoge resolutie kan aantasten. Om onscherpe beelden te vermijden minimaliseert de nieuw ontwikkelde sluiter eventuele trillingen, terwijl de modus Geluidloos fotograferen de beweging van de camera door de sluiterklik elimineert. En met de groeiende serie FE-lenzen kunt u vanuit elk perspectief genieten van de weergaloze helderheid die de sensor levert.

Elke opname ziet er scherper uit

Zonder optisch low pass-filter dat de helderheid kan aantasten, profiteert u met de α7R II ten volle van de beeldsensor met hoge resolutie en het superieure oplossende vermogen van α-lenzen.

Snelle hybride AF nog scherper

Dankzij de geavanceerde beeldsensor en het verfijnde autofocusalgoritme levert het snelle hybride autofocussysteem van de α7R II superieure prestaties op het gebied van bereik, snelheid en tracering.

Aansluitingen
Accessoireschoen Ja
Externe microfoonaansluiting Optioneel
HDMI-poort Ja
USB-aansluiting Ja
Beeldopname
Maximaal aantal foto's per seconde 5 fps
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 (Ultra HD)
Connectiviteit
NFC Ja
Wi-Fi Ja
Wi-Fi-standaarden Wi-Fi 802.11n (Wi-Fi 4), Wi-Fi 802.11b (Wi-Fi 1), Wi-Fi 802.11g (Wi-Fi 3)
Fysieke kenmerken
Gewicht (incl. batterij) 582 g
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Stofbestendig Nee
Waterbestendig Nee
Lens
Lens inbegrepen Nee
Lensvatting Sony E
Opslag
Type geheugenkaart Memory stick, SD / SDHC / SDXC
Scherm
Aanraakscherm Nee
Aantal scherpstelpunten 399
Kantelbaar scherm Nee
Schermgrootte 3 inch
Sensoren
Cropfactor 1 x
Effectief aantal megapixels 42,4 megapixels
GPS Nee
ISO gevoeligheid (max) 25600
ISO gevoeligheid (min) 100
Type beeldsensor BSI MOS
Zoeker
Type zoeker Elektronisch
Zoeker Ja

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren