MENU
Your Cart

AJB3552/12

AJB3552/12
AJB3552/12
AJB3552/12
AJB3552/12
AJB3552/12
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Philips
  • Model: AJB3552/12
  • EAN: 8712581619374
€ 89,99
Excl. BTW: € 74,37

Compatibel met DAB en FM voor een complete radio-ervaring

DAB-radio (Digital Audio Broadcasting) is, naast FM-transmissie, een nieuwe manier van radio uitzenden via een netwerk van terrestrial zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere, kraakvrije geluidskwaliteit. Met deze technologie richt de ontvanger zich op het sterkste signaal dat hij kan vinden. Met DAB-zenderstations hoeft u geen frequenties te onthouden; het toestel wordt afgestemd op de zendernaam, zodat er onderweg ook niet opnieuw hoeft te worden afgestemd.

Lichtsensor met automatische dimfunctie voor een comfortabele kijkervaring

Het scherm is elk moment van de dag duidelijk leesbaar. De ingebouwde lichtsensor meet de intensiteit van het omgevingslicht en bepaalt aan de hand hiervan de helderheid van het scherm. Overdag of bij helder licht wordt het scherm vanzelf helderder voor optimale leesbaarheid. 's Avonds en bij weinig licht wordt het scherm donkerder zodat u niet verblind raakt en ongestoord kunt slapen.

Dynamic Bass Boost voor een diep, indrukwekkend geluid

Met Dynamic Bass Boost kunt u optimaal van uw muziek genieten. Breng met één druk op de knop de bas naar de voorgrond, ongeacht of het volume hoog of laag staat! De laagste basfrequenties gaan bij een laag volume meestal verloren. Als u dit wilt tegengaan, kan Dynamic Bass Boost worden aangezet om het basniveau op te voeren. Zo kunt u van een consistent geluid genieten, zelfs wanneer u het volume lager zet.

Met automatische tijdsynchronisatie bent u verzekerd van de juiste tijd

Dankzij de automatische tijdsynchronisatie van uw klokradio hoeft u nooit meer de tijd in te stellen. De klok wordt automatisch synchroniseerd met radiosignalen, zelfs wanneer de klok is uitgeschakeld. De klok wordt standaard gesynchroniseerd met radiosignalen om altijd de juiste tijd weer te geven. Wanneer dit nodig is, wordt de klok binnen één minuut bijgewerkt. Vanaf het moment dat u de klokradio uit de verpakking haalt, tot het moment dat er zich een stroomstoring voordoet bent u met dit Philips-product verzekerd van de juiste tijd.

Aansluitingen
3,5 mm aansluiting Nee
AUX-ingang Nee
USB-aansluiting Nee
Afspeelmogelijkheden
Radio-ontvangst FM, DAB, DAB+
Algemeen
Elektrisch Ja
Audio
Aantal voorkeuzezenders 20
Uitgangsvermogen (totaal) 1,5 W
Connectiviteit
Bluetooth Nee
NFC Nee
Functies
Alarmtype Radio, Zoemer
iPod/iPhone dock Nee
Snooze Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Sleeptimer Ja
Scherm
LCD-display Ja
Stroom
Type stroomvoorziening Netstroom

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: AJB355212 Philips Wekkerradio