MENU
Your Cart

ER-GN300

ER-GN300
ER-GN300
  • Voorraad: 3 tot 4 werkdagen levertijd
  • Merk: Panasonic
  • Model: ER-GN300K503
  • EAN: 5025232876976
€ 39,99
Excl. BTW: € 33,05

Beheers elk detail

Maak kennis met de ER-GN300 neus/gezichtshaartrimmer. Met de krachtige motor met hoog draaimoment en dual-edge blade werkt hij snel maar zacht. Hij is ook perfect voor die losse haartjes rond je oren, wenkbrauwen of baard.

Motor met hoog draaimoment voor een krachtige aanpak van lastige, dikke haartjes

Met een motor met hoog draaimoment die 300% krachtiger is dan de vorige motor.
Dankzij het hoge draaimoment kunnen zelfs lastige, dikke, dicht bij elkaar groeiende haartjes zonder problemen glad geschoren worden.

Design met veiligheidskegel minimaliseert huidirritatie en - beschadiging

De externe veiligheidskegel geleidt de haartjes naar de mesjes waardoor deze zelf niet in contact komen met de huid. Zo wordt de huid beschermd tegen sneetjes en wondjes.

Dankzij de afzuigfunctie blijft de neus schoon

Met afzuigsysteem met ventilator dat de haarresten naar binnen zuigt. Geen haarresten in en rond uw neus zodat het eenvoudig reinigen is na het trimmen.

Haar wordt eenvoudig onder de kraan weggespoeld

Haartjes kunnen eenvoudig onder de kraan worden weggespoeld zonder de scheerkop te verwijderen. Houd de kop van de trimmer onder stromend water, zet de trimmer AAN en het water spoelt de in de kop verzamelde haarresten weg.

Veelzijdige gezichtsverzorging

De dual-edge blade-technologie zorgt voor nauwkeurig en comfortabel scheren. Je kunt zowel met de bovenkant als de zijkant van de scheerkop scheren, waardoor je de trimmer niet alleen voor neus- en oorhaar kunt gebruiken, maar ook om je wenkbrauwen, snor en baard vorm te geven.

 

 

Gebruiksgemak
Waterbestendig Ja
Stroom
Autonomie batterij (in minuten) 40 min
Batterijtype AAA

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren