Menu
Your Cart

C570 Zwart

C570 Zwart
C570 Zwart
  • Voorraad: Op voorraad
  • Merk: Gigaset
  • Model: S30852-H2805-M201
  • EAN: 4250366852850
€ 49,99
Excl. BTW: € 41,31

De draadloze Gigaset C570-telefoon biedt een heel mooi en fijn ontwerp, ergonomie en krachtige batterij voor maximaal comfort en gemak tijdens het telefoneren. Het fijne ontwerp maakt het gemakkelijk vast te houden en combineert een elegante uitstraling met moderne technologie: slim en compact aan de buitenkant en vol praktische specificaties binnenin, deze betrouwbare familietelefoon is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij de uitstekende geluidskwaliteit en optimale akoestiek, waardoor bellen een genoegen wordt.

Bekijk alles wat u nodig hebt in één oogopslag: met de Gigaset C570.

Het gemak van de Gigaset C570-telefoon begint met zijn eenvoudige navigatie. Daarnaast is er het duidelijk contrastrijke, grote TFT-kleurendisplay met tal van handige functies wat zorgt voor: uitstekende leesbaarheid van afbeeldingen en letters, plus een Vergrootglas-modus die alle cijfers op een schaal van een schaal weergeeft. En dat alles met ver uit elkaar geplaatste verlichte toetsen zodat altijd de juiste toets ingedrukt wordt. De nieuwe Gigaset C570 zorgt voor hoge standaards en gebruikersgemak.

Alle contacten eenvoudig bij de hand.

Beheer uw contacten zo eenvoudig mogelijk: in het grote adresboek van de Gigaset C570 kunnen maximaal 200 contacten worden opgeslagen, met naam en voornaam, plus 3 telefoonnummers voor elke contactpersoon.  Zo kunt u bellen zonder lange nummers in te toetsen. Nog een praktische tip: de verjaardagsherinnering betekent dat u de speciale dagen van uw dierbaren nooit zult vergeten en gelijk kunt bellen om te feliciteren - met de VIP-melodie herkent u bijzonder belangrijke bellers gewoon bij de beltoon. Bovendien kunt u makkelijk adresboekgegevens uitwisselen tussen al uw aangesloten Gigaset telefoons.

Algemeen
Aantal handsets meegeleverd 1
Antwoordapparaat Nee
Geschikt voor senioren Nee
Handenvrij bellen Ja
Telefoonlijntype Analoog
Communicatie
Hearing Aid Compatibel (HAC) Nee
Connectiviteit
GAP compatibel Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zwart
Gebruiksgemak
Aantal nummers in geheugen 200
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 2
Batterij meegeleverd? Ja
Batterijtechnologie NiMH
Batterijtype AA
Gespreksduur 17 u
Stand-by tijd 320 u

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren