MENU
Your Cart

ICF-C1PJ

ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
ICF-C1PJ
  • Voorraad: Op voorraad
  • Merk: Sony
  • Model: ICFC1PJ.CED
  • EAN: 4905524960624
€ 69,99
Excl. BTW: € 57,84

Wekkerradio met tijdprojector en USB-aansluiting om jouw telefoon 's nachts op te laden.

Tijdprojectie: De wekkerradio projecteert de tijd op de muur of het plafond. Met de aanpasbare projectiehoek en regeling van de scherpstelling kunt u de tijd precies waar u wilt altijd scherp laten projecteren.

Digitale tuner: Geen gedoe meer met handmatige afstemming. Dankzij de digitale tuner kunt u eenvoudig uw favoriete radiostations vinden en dankzij de optie om tien frequenties op te slaan, hebt u hier snelle toegang toe (FM: 5 en AM: 5).

Telefoonlader: Verbeterde wekkerradio met een USB-aansluiting die u in staat stelt uw smartphone op te laden. Nooit meer een lege batterij!

Geen stroom, geen probleem: Maakt u gegarandeerd wakker! Zelfs als de stroom uitvalt, zal het alarm nog afgaan op de vooraf ingestelde tijd.

Geavanceerde alarmfuncties: Deze wekkerradio heeft twee verschillende alarminstellingen. Word rustig wakker met de radio of met aangename natuurgeluiden. De wekkerradio beschikt ook over een oplopend zoemervolume en een verlengbare sluimerstand.

Stijlvolle vormgeving: Elegante stijl met spiegelend display. Deze wekkerradio past gegarandeerd in het interieur van uw slaapkamer.

Handig apparaat: Instelbare helderheid van het scherm voor een comfortabele kijkervaring en automatische aanpassing van de zomertijd voor extra gebruiksgemak.

Back-upbatterij: Automatische tijdinstelling wanneer u het apparaat voor de eerste keer aansluit. De klok blijft bij, zelfs bij stroomuitval.

Afspeelmogelijkheden
Radio-ontvangst FM, AM
Algemeen
Elektrisch Ja
Audio
Aantal voorkeuzezenders 10
Connectiviteit
Bluetooth Nee
Functies
Alarmtype Radio, Zoemer
iPod/iPhone dock Nee
Meervoudig alarm Ja
Snooze Ja
Fysieke kenmerken
Kleur Zilver
Gebruiksgemak
Sleeptimer Ja
Scherm
LCD-display Ja
Stroom
Aantal batterijen meegeleverd 1
Batterij meegeleverd? Ja
Batterijtechnologie Lithium
Batterijtype Knoopcel
Type stroomvoorziening Netstroom, Batterij

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren
Tags: ICFC1PJ Sony Wekkerradio