MENU
Your Cart

Diensten

      

TELENET CENTER

 

Telenet Internet + Digitale TV + Telefonie

 

Wij zijn een erkend Telenet Center.  Nog geen digitale TV? Wens je je draadloos internet nog sneller? Of ben je op zoek naar een nog beter telefonie-tarief? Kom zeker langs en ontdek alle Telenet-producten.

TELENET BUSINESS CENTER

 

Telenet business specialist

 

Uw erkend Telenet Business Center Specialist helpt uw bedrijf nog efficiënter en voordeliger te communiceren. U vindt bij ons een ruime keuze aan oplossingen voor telefonie, internet en datacommunicatie, afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

SAMSUNG MOBILE
SERVICE CENTER

ERKEND SAMSUNG MOBILE REPARATIE CENTER


Defect aan uw Smartphone of Tablet, geen probleem, wij zijn een erkend Samsung Mobile Service Center die uitsluitend hersteld met originele onderdelen!

LEVERING

 

Levering aan huis

 

Wij leveren met plezier grote huishoudtoestellen en LCD/LED/PLASMA Tv's (aangekocht in onze winkel) aan huis.

ECOCHEQUES

 

Ecocheques zijn cheques bestemd voor de aankoop van ecologische producten en diensten. Deze cheques worden uitgegeven door Sodexo ("EcoPass") en Edenred ("Ticket EcoCheque"). Beide cheques worden aanvaard door uw vakman op een selectie van toestellen.

CADEAUBON

 

Het is niet altijd eenvoudig om voor iedereen een geschikt geschenk te vinden. Verras daarom uw vrienden of familie met onze cadeaucheque en u maakt gegarandeerd de juiste keuze.

PRO AUDIO VERDELER

 

PROFESSIONELE AUDIO SYSTEMEN 

Wij verdelen ook het professionele gamma van Bose, Audiac, Apart,... audiosystemen. Dit gamma is interessant voor horeca, winkels, kantoren, of gewoon voor bij u thuis.

BIZZ 2 BIZZ

 

Wij zijn ook uw ideale partner voor b2b-oplossingen

PARKING

 

Ruime parking aan de winkel

 

Geen parkeerproblemen bij een bezoek aan onze winkel. U kan zowel parkeren op de grote markt of

gratis op de parking naast het Goederenstation