MENU
Your Cart

Technische dienst

Technische Dienst

Technische dienst met professionele plaatsers

Service is niet alleen het herstellen van toestellen, maar begint eigenlijk al bij het onthaal van de klant in de winkel. De gespecialiseerde verkoper begeleidt de klant en beantwoordt al zijn vragen opdat hij de juiste keuze zou maken. Daarna gaat de service verder met het thuis leveren van de toestellen. Ze worden niet alleen - zoals wel vaker het geval is - bij u thuis afgezet, maar de toestellen worden aangesloten, geïnstalleerd en de werking ervan wordt uitgelegd. Wanneer iemand zich een homecinemasysteem of plasma-tv wenst aan te schaffen, dan kan hij zelfs advies aan huis krijgen.

Danny Vervaecke: Ikzelf bezoek de klanten thuis en bekijk hoe een homecinema of LED-tv het best in het bestaande interieur kan ingeplant worden. In het geval van verbouwingen gaan we samen met de klant plannen wat de juiste voorzieningen moeten zijn. Ook in een bestaande omgeving bekijken we graag alle mogelijkheden om de beste oplossing te vinden.In de technische hersteldienst werken 10 mensen.
Egon en Alexander zorgen voor het onthaal in de technische dienst en plant de interventies van de techniekers.
Tom en Alex zijn onze professionele installateurs voor beeld en geluid en staan in voor leveringen en het uitvoeren van projecten.
Bernard is elektronicus en ondersteund de projecten met beeld en geluid.
Jeannick is onze professionele plaatser van grote huishoudapparatuur en is gespecialiseerd in het installeren van elektrische inbouwtoestellen voor de keuken.
Bart is elektronicus en herstelt vooral TELEVISIE, LCD en OLED/QLED/LED TV.
Pascal is elektronicus en is hersteller van TABLET + SMARTPHONES.
Chris is elektronicus en is hersteller van TELEVISIE en HIFI en bezoekt de klanten aan huis voor herstellingen. 
André is onze elekro-mechanieker en is de specialist in het herstel van grote huishoudapparaten en doet tevens herstel aan huis.