De beste tips voor een geslaagd herfstmenu
Niets leukers dan bij herfstweer een
stevige wandeling te maken en te genieten van wat de natuur je te bieden heeft.
Noten rapen of champignons plukken om daarna een herfstmenu samen te stellen en
te beginnen koken.
Trek een leuk schort
aan, neem er je messen
en je oven-
en gratineerschalen bij en starten maar!
Een stukje wild uit een stoofpotje met gestoomde
groentjes en frietjes uit je nieuwe airfryer
of een risotto met professioneel gesneden champignons: het is een ideaal menu
om van te genieten aan een knus gedekte tafel voor het haardvuur. Laat het
cliché klinken: stiekem is dit waarnaar je verlangt wanneer het buiten ruist en
giert in de bomen terwijl je zelf gezellig tafelt.
En wie wil er dessert? Een taart bakken en
er op toezien dat je de juiste hoeveelheden afweegt met een correcte keukenweegschaal
of yoghurtijs maken met de handklopper
en serveren met kaneelappeltje: Lekker!
Geslaagde dag, niet? Zeker wanneer de
kinderen naar bed zijn en je nageniet met een kopje koffie van vers gemalen
bonen in een handig koffiemachine
en nog een tweede stukje taart als guilty pleasure …